HONOR

«Sempre he pensat en oferir el millor servei en el món del Golf, i segueixo pensant en això.»

Ara, amb aquesta mateixa convicció, avançaré.

Vincent Granados CEO SkyGolf desde 2002

El Futur.

És evident que s’ha d’intuir. Conscient que la tecnologia es mou exponencialment l’hem d’assumir i assimilar-la per tal de donar la millor resposta al consumidor.

Màquines. Robots. Velocitat de processos. Tot ha de ser aprofitat per donar el millor servei possible. Aquesta temporada 2019 / 2020, SkyGolf entén que ha d’arribar a tots els canals de venda i distribució possibles. No és per interès propi, sinó que per oferir el millor servei, tant als usuaris (“golfites”) com als Camps de Golf. El que aconseguirem a través de la nova versió de “Llibres de Distàncies” distribuïda per Amazon.

Atès que els aparells electrònics no resolen totes les casuístiques que es presenten dins el Camp de Golf, ja que el seu portar, l’autonomia o complexitat no sempre estan ben resolts.

Som molts aquells que ens fascina tenir a les nostres mans el “Llibre de Distàncies” i seguir fidels a la tradició, juntament amb un bon disseny.

És per això que volem posar-t’ho fàcil

SkyGolf ja porta 18 anys mesurant Camps de Golf, editant milers de “Llibres de
Distàncies”. Ara, amb la nostra experiència, volem simplificar el mercat facilitant al jugador la disponibilitat en tres dies sense que el Camp de Golf hagi de fer alguna inversió. Tot això t’ho expliquem a la secció anomenada 
PACK.

HONOR, «El dret d’un jugador per jugar en primer lloc des de l’àrea de sortida». És la definició de les Regles del Golf.

Dins la meva pròpia versió, les Regles del Golf es queden molt curtes. ​HONOR:​ conjunt dels valors morals i categoria de l’ètica d’una persona que determinen la seva forma d’actuar.